Kodekveld (Discord)

COVID-19-kompatibelt digitalt kodekurs (på DIscord.)

Kurstype: Digital kodekveld

Påmelding

Beskrivelse

Velkommen til digital kodeklubb med Kodeklubben Trondheim!

Vi holder av fire ettermiddager til teknologi, koding og annet moro for alle barn i alle aldre. Kvelden blir gjennomført på vår egen server på chatteclienten Discord. Klokka 18:15 braker klubben løs med en liten introduksjon til et teknologi-tema. Dette kan f.eks. være internett, kunstig intelligens, algoritmer, simulasjoner, kryptografi, sikkerhet eller hacking. Send oss gjerne en melding på discord eller en mail om det er et tema du ønsker å lære mer om!

Etter introduksjonen vil det være veiledere tilgjengelig for å svare på alt av kode- og teknologispørsmål. Her kan du selv velge hvilken teknologi du har lyst til å bruke og hva du har lyst til å programmere for at det skal passe ditt nivå. Hvis du ikke vet hva du vil gjøre vil alltid veilederne være tilgjengelige for å tipse deg om programmeringsspråk og oppgaver.

Her kan du selv velge hvilken teknologi du har lyst til å bruke og hva du har lyst til å programmere for at det skal passe ditt nivå. Hvis du ikke vet hva du vil gjøre vil alltid veilederne være tilgjengelige for å tipse deg om programmeringsspråk og oppgaver.

Vi sender ut en invitasjonslink til Discord-serveren helgen før kodekvelden. Det hadde vært veldig fint om dere prøver å koble dere på før kurskvelden :D

Gleder oss masse til å møte dere på Discord!


Timeplan

Uke Dag Tid Sted
07 Torsdag 18:15 DIscord
08 Torsdag 18:15 DIscord
09 Torsdag 18:15 DIscord
10 Torsdag 18:15 DIscord